Новини
Омріяний КІА Sportage до 10%*ближчий. З любов’ю, ваш КІА!

Омріяний КІА Sportage до 10%*ближчий. З любов’ю, ваш КІА!

2024-02-13

До Дня всіх закоханих ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» на підтвердження безмежної любові до прихильників оголошує з 13 лютого 2024 до 31 березня 2024 року в офіційній дилерській мережі Kia в Україні спеціальну пропозицію, знижки до 10%, залежно від комплектації, для покупців кросовера Kia Sportage.

 

Оптимальним вибором з точки зору співвідношення ціни й оснащення є комплектація Comfort (Комфорт). Знижка на Sportage в такій комплектації з бензиновим двигуном 2,0 та автоматичною КПП у межах спеціальної пропозиції становить до 10%* на дату рахунку-фактури. Комплектація включає наступні опції: Подушки безпеки водія та пасажира, бокові подушки безпеки та центральна подушка безпеки для запобігання зіткнення переднього пасажира та водія, система запобіганню зіткненню з пішоходами,  датчик дощу, круїз-контроль, мультифункціональне кермо з регулюванням по висоті та вильоту відносно водія, підігрів керма і передніх сидінь, датчики дощу, задній парктронік; круїз-контроль; кондиціонер, бічні дзеркала заднього виду з функцією складання, обігрівом та електроприводом; 8-дюймову мультимедійну систему з можливістю синхронізації смартфонів за протоколами Android Auto і Apple Car Play та багато інших опцій. Придбати дану комплектацію Kia Sportage можна за 938 630 грн.**

 

Інші версії  Kia Sportage такі, як  Prestige (Престиж), пропонуються зі знижкою 3% на дату рахунку-фактури Комплектацію Luxury (Лакшері) можна буде придбати зі знижкою 9,8%, а гарантія на автомобіль становить 5 років або 150 000 км (залежно від того, що настане раніше).

 

Kia Sportage представлений в Україні зі 156 - сильним бензиновим двигуном робочим об'ємом 2,0 літра та 180 – сильним турбованим бензиновим двигуном робочим об'ємом 1.6 літрів, які працюють з 6-ступінчатою класичною автоматичною коробкою перемикання передач або 7-ступінчатою роботизованою коробкою з подвійним зчепленням відповідно.

 

* Під знижкою мається на увазі знижки від роздрібної ціни в розмірі 3% KIA Sportage Prestige (Престіж), 9,8 % KIA Sportage Luxury (Лакшері), 10% KIA Sportage Comfort (Комфорт)  на дату рахунку-фактури. Знижка діє на обмежену кількість зазначених моделей KIA Sportage 2023 року виробництва, що є в наявності в дилерській мережі ТОВ "ФАЛЬКОН-АВТО" на всій території України, за винятком АР Крим і тимчасово окупованих територій, з 13.01.2023р. (для KIA Sportage Comfort) та з 13.02.24 р. (для KIA Sportage Prestige, KIA Sportage Luxury) по 31.03.2024р. ТОВ "ФАЛЬКОН-АВТО" та офіційні дилери в Україні залишають за собою право без попереднього повідомлення змінювати комплектації і роздрібні ціни на автомобілі. Актуальні ціни з урахуванням знижки вказуються у договорах купівлі-продажу автомобіля, які підписані з офіційним дилером в Україні. Ця інформація не є офертою, призначена тільки для інформаційних цілей і не може бути використана як документ, що встановлює зобов'язання продавця. Гарантія на автомобілі - 5 років або 150 000 км пробігу, залежно від події, що настане раніше. ** Ціни станом на 13.02.2024, з урахуванням ПДВ. Еквівалент цін у Євро за курсом НБУ на відповідну дату. Всі розрахунки здійснюються в гривні по курсу НБУ на відповідну дату згідно рахунку-фактури.

Open Chat